Prettige en ontspannen sfeer
Gecertificeerd NAAV Acupuncturist
Persoonlijke aandacht belangrijk

Tandheelkunde in Arnhem-Noord

Dat tandheelkunde verder gaat dan alleen het gebit verzorgen, dat weten wij maar al te goed bij onze Tandheelkundepraktijk Evers in Arnhem-Noord. Wat veel mensen niet weten, is dat de gezondheid van het gebit en de mond bepalend zijn voor de algehele gezondheid. Via de mond kunnen er namelijk bacteriën in de bloedbaan terechtkomen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Wij vertellen u graag wat onze tandheelkunde in Arnhem-Noord inhoudt en hoe we u voorzien van een gezond gebit. Neem direct contact met ons op 026-3613329

Voor de beste tandheelkunde vertrouwt u op onze tandartsen in Arnhem-Noord

In onze tandheelkundepraktijk in Arnhem-Noord krijgt u persoonlijke aandacht, waarbij kwaliteit voorop staat. Wij houden rekening met uw wensen en angsten, mocht u deze hebben. De tandartsen van onze kleinschalige gezinspraktijk houden tijdens de periodieke controles in de gaten of uw gebit nog gezond is en besteden hierbij extra aandacht aan het tandvlees. Op deze manier proberen we te voorkomen dat u ziek wordt door een ontsteking in de mond.

Bent u op zoek naar een geschikte tandarts?

Woont u in Arnhem-Noord en bent u op zoek naar een geschikte tandarts die gespecialiseerd is in tandheelkunde? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe cliënten en staan open voor aanmeldingen. Wij vinden een gezond gebit erg belangrijk, daarom plannen we twee keer per jaar een afspraak met u in om te verzekeren dat uw mond gezond blijft. In onze tandheelkundepraktijk in Arnhem-Noord wordt u altijd geholpen door Marc of Jolanda Evers. Marc is gespecialiseerd in tandheelkundige behandelingen. Jolanda is een gespecialiseerde mondhygiëniste.

Ontvang meer informatie over onze praktijk

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze tandheelkundepraktijk in Arnhem-Noord, neemt u contact op via 026-3613329 of mwpevers@planet.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur bereikbaar. Voor spoedgevallen zijn we tussen 08.00 en 17.30 uur bereikbaar.