Prettige en ontspannen sfeer
Gecertificeerd NAAV Acupuncturist
Persoonlijke aandacht belangrijk

Mondhygiënist in Arnhem

Zoek je een mondhygiënist in Arnhem? Onze kleinschalige praktijk vind je in Arnhem-Noord. In onze praktijk werkt Jolanda Evers. Zij is gespecialiseerd in mondhygiëne en zal er zeker voor zorgen dat jouw mond weer gezond aanvoelt en dat zeker ook is. Neem direct contact met ons op 026-3613329

Dé mondhygiënist van Arnhem waar persoonlijke aandacht centraal staat

In onze tandartsenpraktijk in Arnhem geeft onze mondhygiënist graag tips over hoe je (nog) beter je mond kunt verzorgen. Vakkundigheid is bij ons een zeer hoge prioriteit, maar ook een prettige en ontspannen sfeer. In onze gezinspraktijk ben je meer dan welkom. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en nemen de tijd die nodig is voor de verzorging van je mond. Naast behandelingen voor mondhygiëne voeren wij uiteraard ook algemene tandheelkundige behandelingen uit en kunnen we jouw tanden bleken.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken met onze mondhygiënist om je mond te laten verzorgen in onze praktijk in Arnhem? Of wil je je afspraak verzetten of annuleren? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 026-3613329. Ben je nog op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan ben je welkom om je aan te melden. Voor meer informatie over onze praktijk kun je ook contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al je vragen.