Inschrijven bij de tandarts

 

 

Bent u net verhuisd en wilt u zich inschrijven bij een nieuwe tandarts in Arnhem en direct een afspraak maken? Meld u dan aan bij onze tandheelkundige praktijk. Onze tandartsenpraktijk is zeer kleinschalig, waardoor we genoeg tijd voor u hebben. Deze tijd nemen we dan ook.

 

Laat u inschrijven bij onze deskundige tandarts

De praktijk in Arnhem is geopend voor nieuwe patiënten , daarom is inschrijven bij onze tandartspraktijk nog steeds mogelijk en maakt u direct een afspraak bij de tandarts. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en patiëntvriendelijkheid is voor ons zeer belangrijk. Kwaliteit staat natuurlijk altijd voorop. Na het ontvangen van uw gegevens nemen wij contact met u op zodat we een afspraak kunnen maken voor uw eerste bezoek aan de tandarts bij ons in Arnhem. Bekijk alvast onze gunstige tarieven voor de behandelingen voordat u zich gaat inschrijven bij onze tandarts

 

Een afspraak maken bij de tandarts

Het is verstandig om elk half jaar een afspraak bij een tandarts te maken om uw gebit te laten controleren. De kwaliteit van het gebit en tandvlees zegt ook iets over de rest van uw gezondheid. Als er veel bacteriën in de mond aanwezig zijn, kunnen deze een weg naar de bloedbaan vinden. Als uw mond niet gezond is, kunt u dus sneller ziek worden. Daarom verzorgt onze mondhygiëniste Jolanda minimaal één keer per jaar je tanden met een uitgebreide behandeling .

 

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak

Voor meer informatie over het inschrijven bij onze praktijk in Arnhem en het maken en/of annuleren van een afspraak bij de tandarts zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur via 026 3613329 en mwpevers@planet.nl . Voor spoedgevallen zijn we op ditzelfde nummer bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur. Buiten praktijkuren en in het weekend neemt u bij spoed contact op met de doktersdienst via 0900-1515 .