Tandheelkundige behandelingen

 

 

Wij voeren verschillende tandheelkundige behandelingen uit voor jou en je gezin. In onze kleinschalige praktijk kun je altijd uitgaan van een persoonlijke benadering. Wij nemen echt de tijd voor je, want een persoonlijke en patiëntvriendelijke aanpak staat bij ons voorop. Lees hier meer over de behandelingen die wij zoal uitvoeren.

 

Tandheelkundige behandelingen in onze praktijk in Arnhem

Bij een goede mondverzorging hoort ook een regelmatig bezoek aan de tandarts en/of mondhygiëniste. Hierdoor voorkom je problemen en afwijkingen. Goede mondverzorging en mondhygiëne vormen de basis voor een gezond gebit. Dit is ook van belang voor jouw algemene gezondheid. Daarom vinden wij in onze praktijk preventief onderhoud van het gebit erg belangrijk. In onze praktijk kun je rekenen op deskundigheid en een ruim aantal jaren ervaring. Wij adviseren je om je gebit twee keer per jaar te laten controleren.

 

Zowel tandheelkundige als mondhygiëne behandelingen

Natuurlijk voeren wij de standaard tandheelkundige behandelingen uit bij onze patiënten. Dit doen we tijdens de periodieke controles. Eveneens kun je een mondhygiëne behandeling ondergaan tijdens deze controles. Het tandsteen wordt dan van je tanden verwijderd, waarna jouw tanden gepolijst worden. Alle tandheelkundige behandelingen worden alleen uitgevoerd door tandarts Marc Evers. De uitgebreide mondhygiëne behandelingen worden uitgevoerd door mondhygiëniste Jolanda Evers.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Er zijn uiteraard ook andere mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld niet tevreden bent over de kleur van je tanden, kan je deze desgewenst bij ons laten bleken. Laat dit altijd doen door een professional die weet wat hij/zij doet. Wil je meer weten over de mogelijke tandheelkundige behandelingen? Of wil je graag een afspraak inplannen? Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur via ons telefoonnummer: 026 3613329. Zijn er specifieke tandheelkundige behandelingen die je wilt laten uitvoeren? Laat dit dan op tijd weten, zo kunnen wij hier extra tijd voor inplannen. Bekijk hier alvast de tarieven.